Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavı

Üniversitemiz 2022-2023 eğitim öğretim yılı Zorunlu Yabancı Dil (İngilizce) dersi muafiyet
sınavı 14 Ekim 2022 tarihinde, saat 14:30'da öğrencilerin kayıtlı oldukları fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokullarında gerçekleştirilecektir.
2022-2023 eğitim öğretim yılında Üniversitemiz ön lisans ve lisans programlarına kayıt olan
öğrencilerimiz, 2021-2022 eğitim öğretim yılı isteğe bağlı hazırlık sınıfı sonunda başarısız olan öğrencilerimiz, 2021-2022 eğitim öğretim yılında Üniversitemiz programlarına kayıt yaptırarak 1 (bir) yıl süre ile kaydını dondurmuş olan öğrencilerimiz muafiyet sınavına katılabilmek için 12 Ekim 2022 tarihi, saat 17:30'a kadar https://muafiyet.trakya.edu.tr adresinden kullanıcı adı olarak öğrenci numarası, şifre olarak TC/YU kimlik numarası kullanarak başvuru yapacaklardır. (YU numarası olmayan öğrencilerimiz şifre olarak öğrenci numaralarını kullanacaklardır.) Başvurusunu tamamlayan öğrencilerin, sistem üzerinden "Sınava Giriş Belgesi"nin çıktısını alarak sınava girerken sınav gözetmenine belgelerini göstermeleri gerekmektedir.
Söz konusu sınava katılım için başvuru sistemine giriş yapmayan öğrencilerin ise
oidb@trakya.edu.tr adresine öğrenci numarasını belirterek e-posta göndermeleri durumunda istekleri incelenecektir.
Bu içerik 05.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 175 kez okundu.