PMB 200 Staj I Dersi Alan Öğrencilerimizin Dikkatine,

Bölümümüz Staj Uygulama Yönergesi çerçevesinde PMB 200 Staj I dersi alanlar Fidanlık Stajını Staj Komisyonu tarafından ilan edilecek tarih aralığında, 30 iş günü olacak şekilde, yönergede belirtilen kriterlere uygun olan kurumlarda yapacaktır. Staj uygulama esaslarına https://bys.trakya.edu.tr/file/open/26727608/ linkinden ulaşabilirsiniz.
* Staj I Dersi için staj tarihi Mayıs ayında web sitemizde ilan edilmiş olacaktır.Staj başvuru belgeleri ve bitişindeki staj defterleri yalnızca Dr. Öğretim Üyesi Eylül Malkoç'a teslim edilecektir. Başka bir öğretim elemanına teslim edilen staj evrakları ile ilgili staj komisyonunun bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Yine Staj I Dersi ile ilgili tüm sorularınız için yalnızca Dr. Öğretim Üyesi Eylül Malkoç ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.
* Staj I Dersi transkriptinde görünmeyen ve önceki staj işleyişine göre - yani 20 (gün)*3 Fidanlık/Büro/Şantiye Stajı- staj yapacak olan öğrencilerimiz ise Doç. Dr. Gökhan BALIK ve Dr. Araş. Gör. Emine Çoban ŞAHİN ile staj sürecini devam ettireceklerdir.
Bilgilerinize duyurulur.
Bu içerik 29.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 284 kez okundu.