Peyzaj Mimarlığı Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Peyzaj Mimarlığı Bölümü 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı oryantasyon etkinlikleri 19.09.2022 tarihinde gerçekleştirildi. Program Mimarlık Fakültesi Mimar Sinan Amfi Salonu’nda Bölüm Başkanı Doç. Dr. R. Duygu ÇAY’ın açılış konuşması ile başladı. Bölüm tanıtımı ile yapılan konuşma sonrasında öğretim elemanları takdim edildi ve öğrencilerle tanışıldı. Ardından Doç. Dr. R. Duygu ÇAY’ın proje yönergesi, Dr. Öğr. Üyesi Eylül MALKOÇ’un staj yönergesi ve öğrencimiz Etkin TAŞTAN’ın PEMÖT (Peyzaj Mimarlığı Öğrenci Topluluğu) hakkında bilgilendirmeleri yer aldı. Soru cevap kısmıyla tamamlanan bilgilendirmelerden sonra bölümümüzün tüm öğrencilerinin katıldığı “Hoş geldiniz Kokteyli” gerçekleştirildi. Son olarak, yeni gelen öğrencilerimiz için Arş. Gör.Dr. Emine ÇOBAN ŞAHİN rehberliğinde kent gezisi yapılarak, Edirne'nin kısa tanıtımıyla program tamamlandı.

Bu içerik 26.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 166 kez okundu.