13 Mayıs 2017 Etkinlikleri

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından düzenlenen 13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü Etkinlikleri 2 Mayıs 2017 Salı günü Bölüm Başkanı Sayın Yrd. Doç. Dr. Candan ZÜLFİKAR'ın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından CEMER Kent Ekipmanları Firması adına Sayın Fatih YIS öğrencilerimize oyun alan ve ekipmanları hakkında bilgi vererek keyifli ve verimli bir sunum gerçekleştirdi. Etkinliklerin 1. günü "A Little Caos" adlı film gösterimi ile son buldu.

Atölye çalışmaları ile 3 Mayıs Çarşamba günü devam eden etkinlikte, "Öğrenci Gözünden Peyzaj Mimarlığı"  konulu sketch çalışmaları ile "Kültür Merkezi Pezyaj Tasarım Projesi" konulu maket çalışmaları yapıldı. Kampüs dışı etkinlikler ise kent ormanında yapılan bisiklet turu ve Meriç köprüsünde flaş patlatama etkinliği olarak gerçekleştirildi.

4 Mayıs Perşembe günü, çağrılı konuşmacımız Ziraat Yüksek Mühendisi Peyzaj Plancısı Sayın Canan ÖCALAN, yurtdışındaki uygulama çalışmalarını derlediği değerli sunumuyla bizlere katkıda bulunarak, öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Ardından bilgi yarışması, kelime anlatma ve o ses peyzaj yarışmalarıyla eğleceli dakikalar yaşandı. Etkinlikler kokteyl ve müzik dinletisiyle son buldu.

Etkinliklerin planlanması ve uygulanması sırasında göstermiş oldukları ilgi ve çabadan dolayı Bölüm Öğrenci temsilcimiz Başak KIZILALP ve arkadaşlarına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ek Resimler
Bu içerik 03.05.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 246 kez okundu.